Curs de inițiere practică în

Yoga Tantrică Tibetană

Acest curs vă oferă o prezentare aprofundată a tradiției tantrice tibetane Vajrayana și a bazelor sale ezoterice (Mahasiddha Yoga) precum și o amplă inițiere practică în procedeele și revelațiile secrete ale celor mai importante școli și tratate spirituale ale tantrismului tibetan: Mahamudra (Dzogchen), Hevajra, Bardo, Chod, Chakrasamvara, Yogini Tantra etc. Cursul cuprinde un vast ansamblu de tehnici și procedee spirituale deosebit de eficiente ale tantrismului tibetan, cum ar fi:

– Revelarea tainei așa-numitelor „stări intermediare” (Bardo), cultivarea și integrarea lor în practica noastră spirituală ca excepționale ocazii de atingere a stărilor de extaz dumnezeiesc (samadhi) și a iluminării spirituale.

– Inițierea, dintr-o perspectivă modernă (care integrează Fizica cuantică, Parapsihologia, dar și alte domenii ale gândirii contemporane), în procedeele tradiționale de realizare spirituală și de translație conștientă în stări de existență superioare, dumnezeiești, ce sunt cuprinse în tratatul Bardo-Thodol și care includ, printre altele:

❖ Transformarea momentului morții și a perioadei imediat următoare acesteia în formidabile ocazii de atingere imediată a iluminării spirituale.

❖ Revelarea misterului diferitelor stadii și etape ale acestei translații definitive de la viața fizică la sferele subtile de existență.

❖ Dobândirea, atât a cunoașterii, cât și a capacității efective de a ajuta și ghida spiritual alte ființe umane în lumile de dincolo.

– Erosul tantric, modalitate esențială de atingere a stării de îndumnezeire; procedee erotice tantrice ezoterice.

– Revelarea unor modalități tantrice secrete de comuniune subtilă identificatoare cu anumite entități feminine superioare, sublime (Dakini-uri) în vederea obținerii rapide, atât a desăvârșirii spirituale, cât și a unor extraordinare capacități și înzestrări oculte benefice – inclusiv a condiției exemplare de Shakti (femeile) și a condiției exemplare de Vira (bărbații).

– Tehnici și procedee tantrice – care vor fi corelate cu descoperiri științifice de ultimă oră – de integrare conștientă a stărilor de vis lucid și a experiențelor onirice ca excepționale modalități de trezire spirituală.

– Tehnici de trezire și dinamizare a așa-numitei „călduri subtile mistice” (Tumo) ca factor alchimic interior esențial al transformării spirituale.

– Revelarea, dintr-o nouă perspectivă, a unor modalități tantrice de proiecție astrală conștientă și de transfer voluntar al conștiinței (Phowa) în alte forme și domenii de existență.

– Inițierea în anumite mantra-e secrete fundamentale de acțiune ocultă benefică și de trezire spirituală accelerată.

– Numeroase alte practici tantrice avansate de transformare spirituală foarte rapidă!

Modul de desfășurare a cursului:

În primele zile ale lunii vom trimite un mail cu link-urile și parolele celor 4 cursuri alocate fiecărei luni. Ele expiră în ultima zi a lunii respective. Dacă, indiferent de motiv nu primiți cursurile vă rugăm, sa ne semnalați aceasta prin e-mail cât mai curând pentru că indiferent de data la care veți solicita aceste cursuri valabilitatea lor va ramâne aceeasi (ultima zi a fiecarei luni).
Pentru orice aveți nevoie vă rugăm sa ne scieți pe e-mailul: comanda@anima-animus.ro
Vă vom raspunde solicitarilor în cel mai scurt timp posibil de luni până vineri.

Puteți accesa link-urile ori de câte ori doriți în intervalul lunii respective. Inițierile din cadrul acestui curs vor fi oferite în taberele și evenimentele spirituale susținute de Nicolae Catrina din țară și din străinătate.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian