YOGA ȘI TAOISMUL FRUMUSEȚII

Acest modul de yoga și taoism se bazează pe cartea MAI FRUMOASĂ… | Din secretele yoghine și taoiste ale frumuseții, de Julia Kolozsvari

Te invităm la un modul special de yoga și taoism, care  îți va aduce o viziune inedită asupra frumuseții.

Scopul lui este să te ajute să descoperi frumusețea ta interioară și trupească, să o amplifici prin metode inedite și foarte speciale yoghine și taoiste, să te vindece de traumele emoționale legate de modul în care arăți și să îți redea încrederea în sine vis-a-vis de propria-ți frumusețe.

Știi cât ești de frumoasă?

Este oare frumusețea o formă fără fond, care se limitează doar la proporțiile matematic perfecte ale unui trup sau este acea energie care izvorăște din profunzimile ființei tale?

Frumusețea îl conduce pe cel care o contemplă, pe valurile misterului său, la acea tresărire a inimii care atunci, spontan transfigurează și înnobilează totul.

Știm că îți dorești să fii mereu mai frumoasă. E în natura ta feminină… De aceea te invităm să participi la acest modul, dedicat frumuseții.

El a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea unei probleme cu care poate te confrunți adesea – te uiți în oglindă și nu îți place ce vezi.

Astfel, vei învăța să identifici traumele emoționale, acumulate în timp, legate de modul în care arăți (dacă ele există) și cum să le vindeci;

vei învăța să recunoști acea voce interioară negativă care te sabotează și te face, de cele mai multe ori, să te simți prost vis-a-vis de propria-ți frumusețe;

vei face cunoștință cu ființa ta profundă, care te va îndruma gradat către esențele frumuseții tale;

vei învăța secrete foarte prețioase yoghine și taoiste de amplificare a frumuseții, la care cei din jur vor reacționa neîntârziat;

te vei vedea într-o nouă lumină prin prisma tehnicilor pe care le vom practica împreună și a jocurilor inițiatice de care te vei bucura din plin.

Iață câteva dintre subiectele abordate în cadrul celor cinci întâlniri dedicate acestui modul:

Vom vorbi despre frumusețe din multiple perspective: cea a științei moderne, a psihologiei, a artei și a tradițiilor spirituale străvechi. Astfel, îți vei redefini conceptul de frumusețe și o vei privi prin „alți ochi”.

Vom aborda o tehnică taoistă de introspecție ghidată, care te va ajuta să identifici eventualele mecanisme inconștiente, care îți sabotează încrederea în cât ești de frumoasă și cum te manifești ca femeie. Apoi, îți vor fi oferite modalitățile alchimice taoiste de vindecare a traumelor emoționale legate de modul în care arăți, ajutădu-te să îți remodelezi percepția asupra propriei frumuseți.

Tradiția yoghină este extraordinar de complexă în ceea ce privește varietatea de tehnici și modalități practice, care conduc practicanta la o stare de sănătate și armonie fizică și psiho-emoțională, precum și la dezvoltarea ei spirituală. Dacă nu știai, află că în tradiția yoga există posturi corporale, tehnici de respirație, de relaxare, vizualizare creatoare etc., care îți sculptează trupul, îl energizează și îl fac mai sănătos. Mai mult decât atât, există tehnici speciale care amplifică extraordinar de mult energia frumuseții.

Vom studia, de asemenea, unele texte străvechi orientale. Este fascinant modul în care este privită frumusețea din punct de vedere spiritual. Fiind o energie ca orice altă formă de energie, frumusețea poate fi captată și acumulată în ființa noastră din abundență. Mai mult decât atât, frumusețea, cu care orice femeie este mai mult sau mai puțin înzestrată, este privită ca o manifestare a divinului, care contemplată, elevează și îmbogățește sufletul.

Vei primi o inițiere foarte specială într-o tehnică secretă de amplificare a energiei frumuseții în ființa ta, extrasă din străvechiul tratat Vijnana Bhairava Tantra, cu multiple aplicații practice, precum și o alta din tradiția tibetană.

Cu ce te va îmbogăți acest modul?

Contrar, poate, la cum te percepi acum, te vei simți incomparabil mai frumoasă;

vei lăsa povara grea a traumelor și a gândurilor, care, dacă există, te pot sabota în legătură cu modul în care arăți și te simți;

vei învăța să te iubești, să te accepți și să te prețuiești mai mult;

vei depăși eventualele blocaje și complexe de inferioritate, te vei simți mult mai în largul tău și mai plină de încredere în interacțiunile cu ceilalți.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian