Whatsapp Newsletter – Yoga și Taoism pentru femei

 In Newsletter

Simplu, rapid și relevant.

 Abonează-te la newsletter-ul ”Yoga și Taoism pentru Femei by Julia Kolozsvari” ca să primești săptămânal resurse gratuite, inspirație și articole despre yoga, taoism, sănătate, frumusețe și feminitate.

Cum te abonezi?

1. Salvează numărul 0756 882 763 în agenda telefonului cu numele Yoga&Taoism

2. Trimite către acest contact mesajul  VREAU SĂ PRIMESC NEWSLETTER, pe WhatsApp;

Yoga și taoism pentru femei Whatsapp Newsletter

✳️Nu vei primi imediat primul newsletter, ci în următoarele zile. Datele vor varia de la o săptămână la alta. O dată ce ai trimis mesajul și ai salvat contactul ești abonată la newsletter. Nu e nevoie de mesaj de confirmare.

✳️ Vei primi, de 1-2 ori pe săptămână, o listă de materiale și informații utile, ca să fii o femeie puternică, sănătoasă, încrezătoare și împlinită. 😊

✳️ Voi împărtăși cu tine ideile și practicile pe care eu, echipa și clientele mele le-am implementat cu succes în viața noastră. În același timp nu vom uita să-ți trimitem noutăți, inspirație și resurse din domeniile mai sus menționate.

✳️Dacă nu ești mulțumită de ceea ce îți trimitem, ne poți trimite oricând mesajul STOP și numărul tău de telefon va fi șters din baza noastră de date.

Yoga și taoism pentru femei Whatsapp Newsletter

 Ce mai e nevoie să știi înainte de a face parte din comunitatea noastră?

✅Numărul tău de telefon este în siguranță cu noi. Îl folosim doar pentru a-ți trimite acest newsletter prin WhatsApp. Nu îl vom vinde nimănui, nu îl vom transfera nimănui.

✅ Prin trimiterea mesajului START îți dai acordul să colectăm numărul tău de telefon în scopul trimiterii de mesaje prin intermediul platformei WhatsApp – Politica de confidențialitate

Cu bucurie,

Julia Kolozsvari 

Julia Kolozsvari

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian