Este posibil să menținem viu sentimentul de a fi îndrăgostit(ă) și bucuria foarte rafinată a fuziunii spriituale în iubire dintre două suflete?

Este posibil ca starea de iubire dintr-o relație de cuplu să se aprofundeze mereu și să includă nuanțe tot mai frumoase, mai rafinate și mai elevate?

Poate un cuplu să trăiască zi de zi frenezia extazului amoros și să fie întotdeauna iubitor și fericit?

Răspunsul inițiatic la aceste întrebări este: DA, cu o condiție: iubirea noastră trebuie să fie (sau să devină) suficient de profundă și matură.

În cazul unei iubiri profunde și totale/plenare, se poate vorbi despre o „îndumnezeire a naturii umane”, cât și despre „umanizarea divinului“ – coborârea și manifestarea divinului pe nivelul nostru actual de conștiință și existență. Astfel, natura umană care urcă și divinul care coboară se vor întâlni în veșnicie în inimile noastre atunci când iubim profund.

Așadar, inițierea în misterele iubirii divine este una dintre cele mai rapide căi de a atinge realizarea spirituală, deoarece ea activează întotdeauna legătura directă dintre inima noastră și Inima lui Dumnezeu.

Acest workshop se bazează pe cartea: Etape ale desăvârşirii spirituale în şi prin iubire

Workshopul este susținut de Nicolae Catrina.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian