“Atunci când mă ierți că te-am rănit, iei hotărârea să nu ripostezi, să nu te răzbuni. Nu trebuie să mă placi. Trebuie doar să te eliberezi de povara resentimentelor și să spargi ciclul blamărilor care ne-ar ține înlănțuiți într-un urât meci samsaric. Acesta este un cadou pe care poți să ni-l oferi amândurora, pe cont propriu, fără ca eu să știu sau să înțeleg ce ai făcut.” Buddha

Actul iertării nu este ușor pentru majoritatea dintre noi. Instinctul nostru natural este să ne refugiem în auto-protecție atunci când ne simțim răniți sau agresați. Atacați, jigniți sau nedreptățiți, nu reacționăm, atât timp cât ne menținem la un nivel de conștiință obișnuit, cu compasiune, grație și înțelegere. Mai mult decât atât, avem tendința de a considera persoana responsabilă de durerea și suferința noastră nedemnă de iertarea și înțelegerea noastră, ba chiar considerăm că merită să plătească pentru tot răul pe care ea ni l-a cauzat.

Așadar, practica iertării nu este aplicată deoarece este înțeleasă greșit și subestimată, chiar dacă este promovată de toate tradițiile spirituale și religiile ca fiind un mijloc ce conduce la o cale rapidă de transformare, ajutându-ne să atingem o stare de pace lăuntrică și de fericire. Iertarea este o condiție ce ne permite să avem relații profunde, armonioase, pline de iubire și ne ajută să ne vindecăm emoțional, să eliminăm limitările, tensiunile și traumele pe care s-ar putea să le purtăm în noi de ani de zile, ținându-ne înlănțuiți de o tristețe perpetuă, suferință și resentimente.

Principalul scop al acestui workshop este să eliminăm toate confuziile și să clarificăm toate neînțelegerile legate de practica iertării.

Vom aborda următoarele aspecte legate de iertare:

  • ce este și ce nu este iertarea;
  • beneficiile complexe ale iertării;
  • cu ce este confundată de obicei iertarea;
  • tehnici și procedee practice care ne vor permite să aplicăm într-un mod armonios practica iertării;
  • principalele obstacole în calea iertării.

Acest workshop se bazează pe cartea: Alchimia tainică a iertării.

Workshopul este susținut de Nicolae Catrina.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Nu livrăm cărți în perioada 9 august -19 august! (We do not deliver books between 9 August - 19 August!) Refuză

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian