Anima Animus este editura celor fascinați de ocult, ezoterism, hermetism, misterele conștiinței umane și de tradițiile spirituale autentice ale lumii.

Prin programul de dezvoltare personală SELF AWKENING, conceput pentru nevoile omului modern, urmărim constant să oferim învățăturile și înțelepciunea tradițiilor orientale coroborate cu descoperirile științei și ale psihologiei moderne, într-o formă cât mai practică și mai accesibilă.

Astfel, Programul SELF, propus de Anima Animus în domeniul dezvoltării personale și al transformării spirituale, are scopul de a oferi mijloacele necesare unor transformări rapide și de durată care vor conduce la o îmbunătățire a calității vieții pe toate planurile.

Într-o serie de workshop-uri și întâlniri private vă vor fi oferite informațiile și cunoașterea necesară pentru o viață sănătoasă, fericită și împlinitoare pe toate planurile: fizic, emoțional, mental si spiritual.

Julia Kolozsvari

iulia

Director Anima Animus | autor | trainer | consilier în dezvoltare personală | consultant sexolog | instructor yoga

Autoare a mai multor cărți de succes în țară și în străinătate, printre care: 10 Pași pentru a deveni o femeie plină de încredere în sine, Sexologia modernă și arta orientală a amorului | Muschii perineului, Secretele lor erotice tantrice și taoiste, Jumătatea plină a paharului | Optimismul o amăgire sau o perspectivă superioară asupra vieții, cofondatorul programului de dezvoltare personală Self awakening, Julia Kolozsvari a susținut până în prezent numeroase cursuri, workshopuri și conferințe în țară și în străinătate.Este preocupată de studiul, cercetarea și coraborarea științelor moderne cu înțelepciunea tradițiilor spirituale orientale.
În ultimii ani, a pus bazele cursului Hatha Yoga Feminității și a modulelor de dezvoltare spirituală și personală Hatha și Tantra Yoga senzualității sacre, Yoga frumuseții femeii precum și Hatha Yoga și Ayurveda pentru remodelarea trupului și echilibru interior.

Nicolae Catrina

nicu_

Nicolae Catrina (Adinathananda) este profesor de yoga având peste 30 de ani de experiență. În urmă cu mai bine de două decenii a fondat singurul curs de Șivaism Caşmirian din Europa, care oferă într-un mod unic, adaptat mentalităţii occidentale, miilor de cursanţi din România și din alte țări din întreaga lume, bogăția și profunzimea acestei tradiții spirituale.

Interesul său profund pentru diferite forme de spiritualitate autentică și intuiția lui spirituală l-au ajutat să elaboreze de-a lungul timpului o serie de alte cursuri inițiatice, printre care cele de Alchimie Tantrică, Eneagramă sau I Ching ezoteric. A conceput, de asemenea, un sistem unic pentru revelarea Sinelui-Esență, Atman, sistem caracterizat de o abordare supramentală – dar totodată foarte accesibilă – a revelării Sinelui (inclusiv prin intermediul experienței estetice iluminatoare), care a ajutat deja mii de aspiranţi să facă paşi importanţi în direcţia descoperirii naturii lor esențiale.

Este autorul mai multor cărţi despre Șivaism, Yoga, Tantra, alchimie, artă ințiatică etc. Fiind un bun cunoscător al limbii sanscrite, a tradus mai multe texte yoghine și tantrice importante, cum ar fi Saundaryalahari, Shiva Samhita sau Gheranda Samhita. În exclusivitate pentru cursurile sale de Șivaism el oferă într-o traducere inedită numeroase lucrări tradiționale ezoterice, cum ar fi Shiva Sutra, Spanda Karika, Vijnana Bhairava Tantra etc., precum și cunoașterea practică profund transformatoare ce este cuprinsă în acestea.

Octavian Creț

octi

Octavian Creţ este pasionat de spiritualitate încă din anii 1990. A colaborat la diverse publicaţii de profil (Revista Misterelor, Yoga Magazin etc.).

A tradus sau a colaborat la redactarea a 12 cărţi din acest domeniu. Câştigător în anii liceului a două premii întâi la faza naţională a Olimpiadei naţionale de limbi moderne, din 1993 el deţine un atestat de traducător acordat de Ministerul Culturii, pentru specializarea „Literatura Franceză”.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian