fbpx

Anima Animus este editura celor fascinați de ocult, ezoterism, hermetism, misterele conștiinței umane și de tradițiile spirituale autentice ale lumii.

Prin programul de dezvoltare personală SELF AWKENING, conceput pentru nevoile omului modern, urmărim constant să oferim învățăturile și înțelepciunea tradițiilor orientale coroborate cu descoperirile științei și ale psihologiei moderne, într-o formă cât mai practică și mai accesibilă.

Astfel, Programul SELF, propus de Anima Animus în domeniul dezvoltării personale și al transformării spirituale, are scopul de a oferi mijloacele necesare unor transformări rapide și de durată care vor conduce la o îmbunătățire a calității vieții pe toate planurile.

Într-o serie de workshop-uri și întâlniri private vă vor fi oferite informațiile și cunoașterea necesară pentru o viață sănătoasă, fericită și împlinitoare pe toate planurile: fizic, emoțional, mental si spiritual.

Julia Kolozsvari

iulia

Director Anima Animus | Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | autor | trainer | consilier în dezvoltare personală | consultant sexolog

Autoare a mai multor cărți de succes în țară și în străinătate, printre care: 10 Pași pentru a deveni o femeie plină de încredere în sine, Sexologia modernă și arta orientală a amorului | Muschii perineului, Secretele lor erotice tantrice și taoiste’, Sexologia modernă și arta orientală a amorului | De la ejaculare precoce la un control desăvârșit al energiei sexuale, Jumătatea plină a paharului | Optimismul o amăgire sau o perspectivă superioară asupra vieții, cofondatorul programului de dezvoltare personală Self Personal Development, Julia Kolozsvari a susținut până în prezent nenumărate workshopuri și conferințe în țară și în străinătate.

Și-a dedicat 11 ani din viață studiului, cercetării și coraborării științelor moderne cu înțelepciunea tradițiilor spirituale orientale.

Motto-ul ei: ‘’ Cunoaște-te pe tine însuți (însăți) și vei cunoaște întregul univers!’’

Nicolae Catrina

nicu_

Nicolae Catrina (Adinathananda) este profesor de yoga având peste 30 de ani de experiență. În urmă cu mai bine de două decenii a fondat singurul curs de Șivaism Caşmirian din Europa, care oferă într-un mod unic, adaptat mentalităţii occidentale, miilor de cursanţi din România și din alte țări din întreaga lume, bogăția și profunzimea acestei tradiții spirituale.

Interesul său profund pentru diferite forme de spiritualitate autentică și intuiția lui spirituală l-au ajutat să elaboreze de-a lungul timpului o serie de alte cursuri inițiatice, printre care cele de Alchimie Tantrică, Eneagramă sau I Ching ezoteric. A conceput, de asemenea, un sistem unic pentru revelarea Sinelui-Esență, Atman, sistem caracterizat de o abordare supramentală – dar totodată foarte accesibilă – a revelării Sinelui (inclusiv prin intermediul experienței estetice iluminatoare), care a ajutat deja mii de aspiranţi să facă paşi importanţi în direcţia descoperirii naturii lor esențiale.

Este autorul mai multor cărţi despre Șivaism, Yoga, Tantra, alchimie, artă ințiatică etc. Fiind un bun cunoscător al limbii sanscrite, a tradus mai multe texte yoghine și tantrice importante, cum ar fi Saundaryalahari, Shiva Samhita sau Gheranda Samhita. În exclusivitate pentru cursurile sale de Șivaism el oferă într-o traducere inedită numeroase lucrări tradiționale ezoterice, cum ar fi Shiva Sutra, Spanda Karika, Vijnana Bhairava Tantra etc., precum și cunoașterea practică profund transformatoare ce este cuprinsă în acestea.

Diana Șerban

diana

Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | trainer | coach defeminitate | consultant dezvoltare personală

Trainer în cursuri de dezvoltare personală pentru femei de mai bine de 12 ani, și-a dedicat o mare parte din viață pentru a structura și a dezvolta cursuri care să ajute femeile să se descopere pe ele însele, să găsească soluții la problemele care sunt specific feminine și să își trezească, să își folosească din plin calitățile.

Absolventă a Facultății de Jurnalistică din cadrul Universității Babeș Bolyai, a studiat și diverse forme de dezvoltare personală – psihologie modernă, psihologia cuantică, inteligența emotională, metode de eliberare și vindecare emotională.

A inițiat programul de armonizare feminină “Arta de a fi femeie” prin care multe femei s-au bucurat de diverse metode de dezvoltare personală specific feminine.

A organizat diverse seminarii, conferințe la care au participat sute de femei din toata țara, în cadrul asociației “Venus- pentru elevarea femeii”, precum și seminarii de feminitate în străinătate.

A doua mare pasiune a ei este teatrul, care o ajută să fie mereu creativa, surprinzătoare și relaxată in feminitatea ei. Anul trecut a organizat prima ediție a Festivalului de Teatru Inițiatic HEART la Cluj Napoca, care a adus in scena trupe de teatru care practică arta spirituală, inițiatică, transformatoare și a fost primul festival de teatru de acest gen din România.

Octavian Creț

octi

Octavian Creţ este pasionat de spiritualitate încă din anii 1990. A colaborat la diverse publicaţii de profil (Revista Misterelor, Yoga Magazin etc.).

A tradus sau a colaborat la redactarea a 12 cărţi din acest domeniu. Câştigător în anii liceului a două premii întâi la faza naţională a Olimpiadei naţionale de limbi moderne, din 1993 el deţine un atestat de traducător acordat de Ministerul Culturii, pentru specializarea „Literatura Franceză”.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search