4 afrodisiace, mereu la îndemână

 In Uncategorized

Afrodisiacele sunt acele ingrediente ce măresc dorința sexuală, o stimulează și ne condimentează viața intimă.

Le știi, le-ai folosit sau nu le-ai băgat în seamă până acum. Afrodisiacele au fost folosite din cele mai vechi timpuri de către îndrăgostiții vremurilor și păstrate până în ziua de astăzi.
Denumirea de afrodisiac, desigur, provine de la numele zeiței grecești, Afrodita, simbol al iubirii și senzualității.
În zilele noastre, când stresul și problemele ne acaparează viața, afrodisiacele sunt bine venite pentru a ne mări dorința sexuală și a ne relaxa.

Top 4 cele mai la îndemână afrodisiace

Mierea


Poate nu degeaba mulți îndrăgostiți poartă cu ei în cameră mierea de albine, sau poate nu degeaba se numește ”luna de miere”, nu? Cel mai dulce afrodisiac.
Însuși medicul grec, Hipocrate, susținea și prescria ca tonic sexual mierea de albine. Nu doar gustul ei dulce îți poate trezi anumite simțuri, ci și borul, unul din elementele sale componente. Borul este un mineral care reglează nivelul de estrogen în testosteron.
Așa că, adu puțină miere în viața voastră de cuplu.

Ardeiul iute


De la dulce trecem la iute. Alimentele picante nu încălzesc doar limba, buzele și întreg traseul spre stomac, ci și spiritul.
Preparatele picante stimulează pomparea sângelui, cresc ritmul cardiac, iar ardeiul iute eliberează endocrine, ce îți dau o stare de euforie.
Poate nu degeaba mexicanii sunt catalogați ca oamenii cu sânge fierbinte.

Seminţele de dovleac

Folosite în salate, ca atare sau sub formă de uleiuri pentru gătit sau pentru hidratarea pielii, semințele de dovleac sunt alte afrodisiace ce îți sunt la îndemână.
Gustoasele semințe conțin zinc. Zincul este mineralul ce contribuie la producția de testosteron, care are ca efect de creștere a libidoului la ambele sexe.
Cine ar fi crezut? Te sfătuim data viitoare, când îți faci o salată, să pui și câteva semințe de dovleac sau ulei preparat din ele.

Bananele


Bananele nu sunt doar o bună sursă de minerale, gustul lor dulce ajută la eliberarea serotoninei, a hormonului fericirii, crescând starea de bine și eliminând starea de nervozitate. Pe lângă aceste beneficii, afrodiziacul nostru, banana, conține și vitamina B, care este necesară pentru producerea de hormoni sexuali.

Mierea, semințele de dovleac, ardeiul iute și bananele sunt doar câteva dintre alimentele afrodisiace cele mai la îndemână. Dacă ai o zi mai stresantă sau obositoare, încearcă câteva dintre ele, relaxează-te și lasă-te dusă de val.
Unele dintre aceste afrodisiace le poți lua cu tine în dormitor și le poți împărți și cu partenerul tău.
Dacă vrei să afli mai multe despre magia afrodisiacelor naturale și a unui stil de viață alimentar sănătos, te așteptăm la workshopul nostru Hatha și Tantra Yoga, senzualității sacre, pe 12 noiembrie, la Intensa Training.

 


Printre altele, vom discuta despre:
Secretele orientale ale senzualității și ale seducției binecunoscute de către maestrele tantrice;misterele orientale ale zonelor erogene;- cum să activezi mușchii perineului (cunoscuți în tradiția tantrică și în cea taoistă sub denumirea de „mușchi ai voluptății”) prin practicarea unor tehnici orientale cu beneficii extraordinare:

• un impact deosebit asupra experienței sexuale individuale și de cuplu;
• amplificarea energiei sexuale;
• prevenirea și vindecarea diferitelor tipuri de incontineță (urinară, fecală, sexuală) sau a unor forme incipiente de prolaps uterin sau rectal
• amplificarea magnetismului personal și a puterii de fascinație și seducție;
• prevenirea și vindecarea unor disfuncții sexuale cum ar fi anorgasmia, lipsa dorinței sexuale, vaginismul și dispareunia;
• secrete yogine și taoiste foarte eficiente pentru trezirea și amplificarea energiei erotice, care conduc la o viață erotică sănătoasă și împlinitoare;
• tehnici de respirație (prannayama);
• meditația dinamică;– fascinanta călătorie în lumea culorilor,
• relaxare și încântare cu ajutorul cromoterapiei;
• posturi corporale (asana-e) pentru trezirea, dinamizarea și armonizarea energiei erotice;elemente de dans sacru;- magia afrodisiacelor naturale și a unui stil de viață alimentar sănătos.

Desfășurătorul modulului:Începând cu 12 noiembrie 2018, în fiecare zi de luni până pe 17 decembrie.

Prețul întregului modul: pentru înscrieri până la data de 12 noiembrie inclusiv: 190 RONPentru înscrieri ulterioare: 230 RON.
Pentru înscriere completează formularul de pe acest link: http://bit.ly/ModulHathaTantraYoga

Și nu uita! Folosește alimentele afrodisiace naturale pentru a trezi pasiunea și pofta sexuală.

Relaxează-te, redu tresul și bucură-te de partenerul tău.

Cu bucurie
Julia Kolozsvari

Julia Kolozsvari

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian